Jarno Strengell

Ehdokasnumero 174

Olen Jarno Strengell, asun Mikkelin Siekkilässä ja olen 46 vuotias. Ammatiltani olen virastomestari ja JHL- pääluottamusmies.

Minulla on virastomestarin ammattitutkinto, kuljetusalan ammattitutkinto, ABECE- yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ajolupa sekä turvallisuusalan ammattitutkinto. Olen päiväkoti-ikäisen lapsen isä.

Olen tehnyt kahdenkymmenen vuoden ajan paikallisia- ja valtakunnan tason luottamustehtäviä, tällä hetkellä olen muun muassa ammattiliitto JHL- edustajiston jäsen sekä Mikkelin SDP- kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen.

Olen saavuttanut kamppailulajin maailmanmestaruuden, Mikkelin vuoden urheilijapalkinnon sekä Mikkelin vuoden palkansaajapalkinnon.

Minulle on tärkeää, ettei raha- tai perhetausta ole este päivähoito-, koulutus-, harrastus-, terveys- tai vanhuspalveluiden saamiselle, alueen yrittäjiä- ja elinvoimaisuutta tuetaan, uusiutuvien energiamuotojen käyttöä lisätään ja kaupunkikonserni on hyvä sekä haluttu työnantaja.

Uusi kaupunginvaltuusto saa minusta osaavan-, ahkeran- ja luotettavan valtuutetun, joka tekee yhteistyötä yli puoluerajojen.