Puheenjohtajan pörinää

Ajankohtaista,Etusivu,Puheenjohtajan pörinää,Tiedotteet

Arvoisa Mikkelin työväenyhdistyksen jäsen. 

Kaakkois – Suomen SDP- piiri järjestää esivaalit kansanedustajaehdokkaista 19.8 – 18.9.2022.  

Mikkelin työväenyhdistys ry:n oma ehdokas esivaaleissa on Jarno Strengell. 

Jarno Strengelliä tukevat muun muassa seuraavat SDP- jäsenet: 

Mikkelin työväenyhdistyksen puheenjohtaja Kari Ojala. 

Mikkelin Demarit ry puheenjohtaja Sari Rautiainen 

Haukivuoren työväenyhdistyksen puheenjohtaja Leena Teittinen 

Anttolan työväenyhdistyksen puheenjohtaja Tapani Korhonen 

Hirvensalmen Demarit puheenjohtaja Sirpa – Helena Pesonen 

Mikkelin työväenyhdistyksen puheenjohtaja Kari Ojalan kommentti:  

Jarno Strengellillä on pitkä kokemus erilaisista luottamustehtävistä paikallisella ja valtakunnan tasolla. Suomen eduskunta tulee saamaan Jarno Strengellistä monipuolisen osaajan. Tällä hetkellä Strengell on muun muassa JHL- ammattiliiton edustajiston jäsen, kaupunginvaltuutettu, maakuntavaltuutettu ja Kaakkois – Suomen SDP- piirihallituksen jäsen. Jarno Strengellillä on virastomestarin, kuljetusalan ja turvallisuusalan ammattitutkinnot. Jarno Strengell on valittu myös Mikkelissä vuoden urheilijaksi ja palkansaajaksi. Isänä Jarno tietää myös lapsiperheen haasteet.  

Jarno Strengell:  

Kiitän luottamuksesta ja saamastani tuesta, politiikka on yhdessä tekemistä. Minulle on tärkeää. että jokaisella on varaa päivähoito-, koulutus-, harrastus-, terveys- ja vanhuspalveluihin, ihmisillä on työtä ja työstä saadulla palkalla tulee toimeen. Suomessa pitää olla turvallista elää. Puhdasta luontoa-, lähiruokaa- ja matkailua on kehitettävä. On tärkeää, että alueen kansanedustajat edistävät yhdessä kulkuyhteyksien, yrityselämän ja koulutuksen parantamista Kaakkois – Suomen alueella.  

ÄÄNESTYSOHJE. 

Äänestysohjeen olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Sähköinen äänestys on auki 19.8 – 28.8.22välisenä aikana.  Nettiosoite ja ohjeet tulevat äänestysviestin mukana.  

Niille äänivaltaisille jäsenille, jotka eivät ole äänestäneet 28.8 mennessä netissä, lähetetään kirjeäänestysmateriaalit pikimmiten 28.8 jälkeen. Kirjeet tulee postittaa viimeistään 18.9 mennessä.  

Esivaaleissa on ehdolla 19 henkilöä, joista valitaan 12 henkilöä ehdokkaaksi. Piiri täydentää myöhemmin syksyllä vielä 3 ehdokasta alueellisen kattavuuden mukaan. 

Esivaaleissa voi äänestää seitsemää henkilö, ensimmäinen ehdokas saa 7 ääntä, toinen ehdokas 6 ääntä, kolmas ehdokas 5 ääntä jne. Jos äänestää yhtä ehdokasta saa hän 7 ääntä. 

Kari Ojala  

Puheenjohtaja p. 045 882 6899  

Mikkelin työväenyhdistys